Opleiding vrachtwagenrijbewijs (C) volgen?

Lijkt het je een mooie uitdaging om goederen veilig en op tijd af te leveren bij de klant? Heb je affiniteit met transport en logistiek en ben je in bezit van het rijbewijs B? Dan is het vak van vrachtwagenchauffeur iets voor jou! Alvorens je als vrachtwagenchauffeur aan de slag kunt moet je eerst geslaagd zijn voor het rijbewijs C. E & R Opleidingen heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het opleiden van vrachtwagenchauffeurs.

Waarom Rijschool E & R Opleidingen?

  • Vakkundig en gezellig!
  • Zeer ervaren rijschool
  • Vestigingen in Nieuwegein, Utrecht, Amersfoort en Uithoorn

"Prima ervaringen! Lestijden zijn altijd in overleg. Verschuiven is mogelijk. Kortom heel flexibel. Rustige en deskundige instructeurs. Een luisterend oor. Uitleg goed. Correcte uitleg. Een aanbeveling waard."

Henk - Vianen

Rijopleidingen

Algemene informatie Rijbewijsdeel & Vakbekwaamheid

Voorheen Chauffeursdiploma

Om op te gaan voor het vrachtautorijbewijs moet men in ieder geval de theoretische examens RV1 en V2C met een voldoende resultaat hebben afgesloten. Om de theoretische vakbekwaamheid te krijgen dient men het theorie examen V3C, de Praktische Toets en Toets Besloten Terrein te doen.

Praktijkopleiding

Algemene informatie

Intest
Om een goed beeld te krijgen van het aantal uren dat een cursist nodig heeft om voor de eerste keer het praktijkexamen te kunnen doen nemen wij bij E & R Transportopleidingen een intest af. De test duurt ongeveer 1 ┬Ż uur. Tijdens de test wordt gekeken hoe snel u informatie verwerkt, u aanwijzingen kunt opvolgen van de instructeur en in welke mate u het voertuig beheerst. Wanneer wij een duidelijk beeld van uw kennis en vaardigheden hebben kunnen wij u een goed advies geven over het aantal te volgen lessen en de kosten. E & R Transportopleidingen adviseert om eerst de intest aan te vragen voordat men start met de theorieopleiding. Dit voorkomt eventuele teleurstellingen als blijkt dat u niet geschikt bent en u reeds kosten heeft gemaakt. De intest blijft een indicatie.

Praktijkopleiding
Pas na het behalen van de theorievakken RV1 en V2C kunt u starten met de praktijkopleiding. Bij E & R Transportopleidingen begint u de praktijkopleiding pas nadat u de volledige theorieopleiding heeft afgerond, dus ook het V3C gedeelte. Zodra u alle theorievakken heeft behaald maken wij een planning voor uw praktijklessen. De lessen worden gepland aan de hand van de examendatum. E & R Transportopleidingen heeft data voor examens ingekocht. De praktijklessen worden overdag in blokken van vier uur gegeven en op de avonden in blokken van drie uur. Lessen zijn mogelijk van maandag t/m zaterdag overdag en in de avonden. Tijdens de opleiding zal zo veel mogelijk rekening gehouden worden met de wensen van de cursist en/ of de opdrachtgever. Tegelijk met de planning van de praktijkopleiding wordt een planning gemaakt voor de Toets Besloten Terrein.

Nascholing Code 95

RV1, V2C, V3C

Ga je professioneel goederen vervoeren dan moet je in het bezit zijn van code 95. Dit betekent dat je naast de 2 theorie examens van het rijbewijstraject nog een 3e theorie examen moet afleggen en 2 praktijktoetsen (manoeuvreren en laden/lossen).

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 030 6067 954 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragenAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie aanvraag voor:


Vraag gratis proefles aanAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.