Opleiding Motorrijbewijs (A) volgen?

Wil jij ook dat gevoel van vrijheid en ruimte beleven? En nooit meer in de file staan? Haal dan je motorrijbewijs en pak lekker de motor als het jou uitkomt. Wil je snel je opleiding A-rijbewijs volgen in Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Vianen e.o.? Dan ben je bij autorijschool E & R Opleidingen aan het juiste adres! Wij staan bekend om onze gezelligheid en vakkundigheid.

Waarom Rijschool E & R Opleidingen?

  • Vakkundig en gezellig!
  • Lessen in avond mogelijk
  • Zeer ervaren rijschool

"Prima ervaringen! Lestijden zijn altijd in overleg. Verschuiven is mogelijk. Kortom heel flexibel. Rustige en deskundige instructeurs. Een luisterend oor. Uitleg goed. Correcte uitleg. Een aanbeveling waard."

Henk - Vianen

Rijopleidingen

Wanneer mag je motorlessen volgen?

Vanaf 18 jaar

De minimale leeftijd is net als bij het autorijbewijs 18 jaar. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B? Dan kan je direct beginnen met de motorrijlessen. Heb je nog geen rijbewijs B? Dan is het noodzakelijk om eerst een theoriecertificaat A ( motor) in je bezit te krijgen. Voor het praktijkexamen verkeersdeelneming heb je altijd een geldig theoriecertificaat A nodig, ook als je al in het bezit bent van een rijbewijs B.

Lichte of zware categorie?

De verschillen

Wanneer je jonger bent dan 21 jaar doe je examen op een motor die valt onder de lichte categorie ( < 21 Kw). Wanneer je geslaagd bent voor je examen krijg je rijbewijs A “ beperkt”. Zodra je 21 bent geworden en 2 jaar in het bezit bent van je rijbewijs wordt het automatisch omgezet naar een rijbewijs A “ onbeperkt”. Ben je ouder dan 21 jaar? Dan kun je zelf kiezen of je examen doet voor de lichte of zware categorie. Wanneer je kiest voor de lichte categorie wordt het rijbewijs automatisch na twee jaar omgezet naar de zware categorie.

Spoedcursus rijbewijs A

Snel de opleiding voor het motorrijbewijs volgen?

Bij E & R Opleidingen snappen wij dat jij graag zo snel mogelijk je rijbewijs wilt hebben. Onze ervaring heeft ons geleerd dat klanten vaak betere dingen te doen hebben dan lessen te volgen. Om deze reden bieden wij speciaal voor drukke leerlingen een spoedcursus aan. Zo kan jij al binnen een paar dagen je motorrijbewijs halen.

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 030 6067 954 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragenAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie aanvraag voor:


Proefles aanvragenAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.