Opleiding bromfiets (AM) rijbewijs volgen?

Je bent 15 jaar of ouder en wilt je opleiding bromfietsrijbewijs gaan volgen in Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Vianen e.o.? Dan ben je bij autorijschool E & R Opleidingen aan het juiste adres! Wij staan bekend om onze gezelligheid en vakkundigheid.

Waarom Rijschool E & R Opleidingen?

  • Vakkundig en gezellig!
  • Lessen in avond mogelijk
  • Zeer ervaren rijschool

"Prima ervaringen! Lestijden zijn altijd in overleg. Verschuiven is mogelijk. Kortom heel flexibel. Rustige en deskundige instructeurs. Een luisterend oor. Uitleg goed. Correcte uitleg. Een aanbeveling waard."

Henk - Vianen

Rijopleidingen

Dagcursus

Supersnel bij E & R

Het volgen van de opleiding voor je bromfietsrijbewijs hoeft niet lang te duren. Als jij je theorie al gehaald heb kun je je bij E & R Opleidingen meteen al inschrijven voor een dagcursus. Je start bij de dagcursus 's morgens met de lessen om vervolgens in de middag al examen te doen. Zo haal je je bromfietsrijbewijs in één dag! Supersnel en super voordelig! Klim op een van onze scooters en haal snel je rijbewijs.

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 030 6067 954 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragenAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie aanvraag voor:


Vraag gratis proefles aanAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.