Verkeersschool Nieuwegein

12,5 jaar geleden in Nieuwegein begonnen en uitgegroeid tot de grootste verkeersschool in de regio en de grootste busopleider van Nederland.

Verkeersschool E & R Opleidingen heeft vijf fysieke vestigingen in Nieuwegein, Amersfoort, Aalsmeer, Utrecht en Oss en biedt zowel zakelijke als particuliere rijopleidingen. Wij bedienen de regio Aalsmeer, Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Vianen, Amersfoort en omstreken. Wij staan bekend om onze gezelligheid en vakkundigheid.

Waarom Rijschool E & R Opleidingen?

  • Vakkundig en gezellig!
  • Lessen in avond mogelijk
  • 12,5 jaar ervaring

Kies hier een andere opleiding

Voorwaarden E & R Opleidingen

Veilig en verantwoord rijden

Bij E & R Opleidingen worden opleidingen op maat gegeven. Dat betekent dat onze instructeurs naar de wensen van de klant luisteren. Een rijbewijs is een forse investering en daarom is het belangrijk dat een verkeersschool gekozen wordt waar men zich prettig bij voelt, en waar men op een zo'n snel en verantwoordelijk mogelijke manier een rijopleiding kan volgen. Onze ervaren instructeurs kunnen goed inschatten hoeveel lessen men nodig zal hebben.

Informatie aanvragen

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 030 6067 954 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragenAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie aanvraag voor:


Vraag gratis proefles aanAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.