Nascholing (Code 95) volgen?

Ben je beroepschauffeur dan heb je te maken met de verplichte nascholing of ook wel code 95 genoemd. De afspraken over de verplichte nascholing zijn vastgelegd in de Europese Richtlijn vakbekwaamheid. Deze Richtlijn vakbekwaamheid bepaalt onder andere dat beroepschauffeurs hun vakbekwaamheid alleen kunnen behouden als ze 35 uur nascholing volgen.

Waarom Rijschool E & R Opleidingen?

  • Vakkundig en gezellig!
  • Lessen in avond mogelijk
  • Zeer ervaren rijschool

"Prima ervaringen! Lestijden zijn altijd in overleg. Verschuiven is mogelijk. Kortom heel flexibel. Rustige en deskundige instructeurs. Een luisterend oor. Uitleg goed. Correcte uitleg. Een aanbeveling waard."

Henk - Vianen

Rijopleidingen

Nascholing

Op maat

Chauffeurs moeten worden nageschoold, maar de werkzaamheden moeten ook worden voortgezet. Uiteraard zijn wij ons hier van bewust. Daarom vinden we het belangrijk een passend nascholingsprogramma met u op te stellen. Hierdoor voldoen uw chauffeurs aan de nascholingsplicht en ondervindt het bedrijf zo min mogelijk hinder hiervan.

Afhankelijk van uw wensen, de gewenste competenties van uw medewerkers en eventuele vervaldata van eerder behaalde certificaten wordt er een passend programma samengesteld. Dit programma kan verspreid worden over meerdere jaren. Dit heeft als voordeel dat voor u duidelijk de kosten voor de komende jaren in kaart worden gebracht, en er zoveel mogelijk aansluiting is aan de behoeften binnen het bedrijf van dat moment.

Bij het maken van het nascholingsprogramma proberen we ook rekening te houden met de behoeften van de cursist, zodat nascholen ook vooral interessant is om te doen. Hierdoor haalt u meer rendement uit de nascholing dan wanneer de gekozen cursus niet aansluit bij de behoeften van de cursist. Nascholen is wel verplicht, maar hoeft helemaal niet saai te zijn!

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 030 6067 954 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragenAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie aanvraag voor:


Vraag gratis proefles aanAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.