Opleiding Heftruck/Reachtruck certificaat volgen?

De vorkheftruck is een veelgebruikt transportmiddel in de logistieke sector. Het is dan ook van groot belang dat mensen die regelmatig met de vorkheftruck werken, deze zo effici├źnt en veilig mogelijk kunnen bedienen. E & R Opleidingen biedt meerdere opleidingen op het gebied van het vakkundig en veilig bedienen van de vorkheftruck. Deze opleiding is te volgen op vestiging Nieuwegein.

Waarom Rijschool E & R Opleidingen?

  • CCV erkend
  • Zowel CBR als E&R certificaat mogelijk
  • 1 en 2 daagse mogelijkheid in Nieuwegein

"Prima ervaringen! Lestijden zijn altijd in overleg. Verschuiven is mogelijk. Kortom heel flexibel. Rustige en deskundige instructeurs. Een luisterend oor. Uitleg goed. Correcte uitleg. Een aanbeveling waard."

Henk - Vianen

Rijopleidingen

Opleiding reachtruck certificaat volgen?

In het kader van de Arbowet zijn bedrijven verplicht hun werknemers te laten scholen op het gebied van de machines waar ze mee werken. Dit geldt ook voor de reachtruck. Sowieso is het erg belangrijk dat de mensen die regelmatig de reachtruck bedienen, vakbekwaam te werk gaan. Daarom heeft E & R Opleidingen een aanbod van meerdere opleidingen op het gebied van het bedienen van de reachtruck.

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 030 6067 954 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragenAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie aanvraag voor:


Gratis proefles aanvragenAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.