Opleiding Automaat Rijbewijs(B) volgen in Uithoorn?

Steeds meer mensen rijden in een auto die uitgerust is met een automatische transmissie, in de volksmond ‘automaat’. De voordelen van een automaat opleiding zijn dat het rijbewijs gemakkelijker te halen is dan rijbewijs B voor de handgeschakelde auto, mensen met een lichamelijke beperking vaak op deze manier ook aan het autoverkeer kunnen deelnemen en je met een automatische versnellingsbak meer ontspannen rijdt. Iedereen die automaat rijbewijs B wil halen en ouder is dan 16,5 jaar kan starten.

Waarom Rijschool E & R Opleidingen?

  • Vakkundig en gezellig!
  • Snel je rijbewijs
  • Nieuwe locatie: Amsterdamseweg 28, 1422 AD - Uithoorn

"Prima ervaringen! Lestijden zijn altijd in overleg. Verschuiven is mogelijk. Kortom heel flexibel. Rustige en deskundige instructeurs. Een luisterend oor. Uitleg goed. Correcte uitleg. Een aanbeveling waard."

Henk - Vianen

Rijopleidingen

Theorie

Verplicht

Voordat je op mag voor je praktijkexamen moet je eerst in het bezit zijn van een geldige theorie-uitslag. Praktijklessen (rijlessen) volgen kan natuurlijk wel voordat je hiervan in het bezit bent.

Wil je snel in het bezit zijn van je theorie-uitslag? Bij E & R opleidingen volg je de theoriecursus in 4 avonden. Tijdens de cursus komen alle onderdelen aan bod die gevraagd kunnen worden tijdens het CBR theorie- examen. Denk bijvoorbeeld aan gevaar herkenning, verkeersinzicht en natuurlijk ook de verkeersregels. Aan het einde van de cursus ga je nog theorie- examens oefenen op precies dezelfde manier zoals men bij het CBR de echte examens afneemt. Het theorie examen wordt afgenomen bij het CBR in Utrecht. In de week na jouw laatste cursusdag ga je op voor je theorie. E & R Opleidingen reserveert altijd meerdere data vooruit zodat er altijd een datum bij zit waarop jij kunt.

TussenTijdseToets

(afgekort TTT)

Zit je op ongeveer tweederde van de praktijkopleiding? Dan ben je klaar voor de TussenTijdseToets. Deze toets is een proefexamen die afgenomen wordt bij het CBR. Samen met je eigen instructeur en een examinator ga je een rit maken waarbij gekeken wordt wat je al goed beheerst en waar nog aan gewerkt moet worden. Tijdens de TussenTijdseToets kan er gelijk gekeken worden hoe je reageert op een examensituatie. De TussenTijdseToets vergroot je kans op slagen voor je examen.

Wanneer je de TTT met voldoende resultaat afsluit krijg je vrijstelling op het onderdeel bijzondere verrichtingen bij het eerstvolgende examen.

Door de TTT word je slagingskans groter.

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 030 6067 954 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragenAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie aanvraag voor:


Gratis proefles aanvragenAlle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

De proefles kost € 35,-. Als je besluit om je opleiding bij ons te vervolgen krijg je bij inschrijving de betaalde € 35,- terug op je factuur.